Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! ‘Baba olmak güzel şey’

Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarp Apak ile Bengisu Uzunöz, Haziran 2017’de Barcelona’da evlenmişti. İkili, 2018 yılının eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. Çift, oğluna Güney adını vermişti.Haberin DevamıSarp Apak, geçtiğimiz sene kalp yetersizliğine dikkat çekmek amacıyla Türk Kardiyoloji Derneği tarafından Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Kalp Yetersizliğine Blok, Hayata 3 Sayı!’ etkinliğine katılmıştı. “EV ERKEĞİ OLMAK İSTİYORUM”Ünlü oyuncu, eşi Bengisu Apak’ın Uraz Kaygılaroğlu’nun mekanında ‘Ek İş’ isimli stand-up gösterisi yaptığını duyurmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.