30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!

Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.Haberin DevamıEşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe’nin ‘Çat Kapı’ eserini yeniden yorumlamıştı.’MÜZİK VE SAHNE İYİLEŞTİRDİ’Elif Karlı, Bebek’te objektiflere yansıdı. ‘Çat Kapı’ eseriyle ilgili konuşan şarkıcı, “Yıldız Tilbe parçası… Yıldız Tilbe’yi şarkı için aradığımda, ‘Bütün eserlerim sana feda olsun. Bir Yıldız Tilbe albümü yapabilirsiniz. Hepsi hediye sana’ dedi. İzlenme oranları çok güzel. Organik gidiyor izlenme zaten ondan yanayım. Çok güzel yorumlar geldi. Yaşadığım acıdan dolayı içten okuduğumu söylüyorlar. Bu şarkı Cengiz cezaevindeyken, ‘Ben bu şarkıyı çıkarayım’ dedim. ‘Çat Kapı’ geldi sen gelemedin diye yazmıştım” açıklamasında bulundu. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Haberi Görüntüle “ÇOK SUÇLADIĞIM OLDU”Haberin DevamıGeçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı’yı kaybeden Karlı, “Müziğe kendinizi motive etmek zor oldu mu?” sorusuna ise şu yanıtları verdi:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.