Seçim sonrası DEM Partili belediyeden skandal hamle!

DEM Partili belediyelerin skandallarına bu kez de Batman Belediyesi eklendi. Belediyenin sitesindeki Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğraflarının kaldırıldığı görüldü.

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 20:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Art arda DEM Partili belediyelerde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Batman Belediyesi’nin resmi internet sitesinde bulunan Türk Bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları kaldırıldı.TEPKİ TOPLADIBu skandal hareket sosyal medyada da büyük tepki çekti. Vatandaşlar konuyla ilgili yetkililerin harekete geçmesi konusunda onlarca yorum yaptı.DAHA ÖNCE DE ART ARDA SKANDALLARA İMZA ATMIŞLARDIGeçtiğimiz haftalarda da DEM Parti yöneticileri, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakarette bulunmuşlardı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde ise Belediye Meclisi’ndeki Türk bayrağını kaldıran DEM’li yöneticiler, daha sonra da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesindeki Türk bayrağını kaldırmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.