Mine Tugay’dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son olarak ‘Yalı Çapkını’ dizisinde ‘Defne’ karakterine hayat veren Mine Tugay, geçtiğimiz ocak ayında hakkında çıkan estetik haberleri açıklama yapmıştı.Haberin DevamıTugay, “Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım. Ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor. Son kertede orada oluşan bir kist sebebiyle ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Bazı sahnelerim onun şişliğine denk geldi maalesef” ifadelerini kullanmıştı.AÇIKLAMA YAPMIŞTIBu söylentilere kayıtsız kalamayan 44 yaşındaki güzel oyuncu, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir yazı yayınlayarak; şu açıklamayı yaptı:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.