• Haber Tescil
  • Magazin
  • Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı

Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinde 'Devin' karakterini canlandıran ve şimdilerde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, kuliste hazırlanırken verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

ABONE OL
Nisan 26, 2024 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Ateşe Düştüm’ parçasıyla adından sıkça söz ettiren Mert Demir (30) ile çok izlenen yapımlarda kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya’nın (31) aşkı ortaya çktı.Haberin DevamıHer defasında haklarında çıkan iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih eden ikili, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’de romantik bir akşam geçirdi.KOMBİNİ OLAY OLMUŞTUSerenay Sarıkaya, GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülmüş, geçtiğimiz günlerde New York’ta gerçekleşen ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle adından söz ettirmişti. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu! 'Adana Demirspor forması dururken bu hiç olmuş mu?' Haberi Görüntüle “MODADA İKONİK BİR İSİM OLDU”Öte yandan GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibinin Serenay Sarıkaya olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.