Gülsim Ali’den aşk açıklaması! ‘Herhangi bir kriterim yok’

“Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Ramazan Bayramı’nı ailesinin yanında Bulgaristan’da geçiren Gülsim Ali, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.

ABONE OL
Nisan 26, 2024 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1995 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen, 2012’de oyunculuğa adım atan, son olarak ‘Al Sancak’ dizisinde rol alan Gülsim Ali İlhan, Bebek’te görüntülendi.Haberin DevamıAilesi Bulgaristan’da yaşayan oyuncu daha önce verdiği bir röportaj sırasında, “Ailem ziyaretime gelmişti ama geçtiğimiz gün döndüler. Çok özlüyorum ve sürekli telefonda görüntülü konuşarak özlem gidermeye çalışıyorum” demişti. ‘OYUNCULUKTA DOĞALLIK OLMALI’TRT ekranlarında yayınlanan dizide canlandırdığı ‘Dilek’ karakteriyle hafızalara kazınan Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Ramazan Bayramı’nda ailesini görmek için Bulgaristan’a giden Gülsim Ali, “Annemi, babamı gördüm. Büyükleri ziyaret ettim. Ellerini öptüm. Bayram dolu dolu geçti. Benimle orada gurur duyuyorlar. Yaptıklarımı beğeniyorlar” diye konuştu. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Oyuncu Gülsim Ali İlhan'a mesaj şoku: Bohçanı topla! Haberi Görüntüle “ESTETİĞE KARŞI”Yüzünde herhangi bir estetik olmadığını söyleyen Gülsim Ali, küçük yaşta estetik yapılmasına karşı olduğunu şu sözlerle ifade etti:Haberin Devamı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.