Butler, Heat’in seriyi 1-1 eşitlemesi sonrası Brown’ı tiye aldı! NBA haberleri

Miami Heat yıldızı Jimmy Butler, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda Boston Celtics forveti Jaylen Brown ile dalga geçti.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 22:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Miami Heat yıldızı Jimmy Butler, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda Boston Celtics forveti Jaylen Brown ile dalga geçti. Heat’in playoff ilk tur serisinin 2. maçında Celtics’i 111-101 mağlup ederek seriyi 1-1 eşitlemesi sonrası, Butler, Celtics yıldızı Brown’ın 2023 Doğu Konferansı Finalleri sırasında Heat’e karşı 3-0 gerideyken “Dua edin 1 maç kazanmayalım” ifadesini paylaştı. Brown’ın bu açıklaması, Celtics’in seride 0-3 geriden gelip 3-3’e eşitledikten sonra 7. maçta elenmesiyle gerçeğe dönüşmeye çok yaklaşmıştı. Butler, Heat’in Philadelphia 76ers’a karşı oynadığı play-in turnuvası maçında iç yan bağlarını burktuğu için halen kadro dışında yer alıyor. Miami’ye dönen serinin bir sonraki maçı, Cumartesi gecesi oynanacak.GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.