Haberler: Lise aşkıyla evlenmişti! İtirafı olay oldu…

Haberler: Lise aşkıyla evlenmişti! İtirafı olay oldu…

80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 13:30
Haberler: Lise aşkıyla evlenmişti! İtirafı olay oldu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerçek adı John Francis Bongiovi Jr. olan, ABD’li şarkıcı, söz yazarı, gitarist ve oyuncu Jon Bon Jovi (62); 1989’da lise aşkı Dorothea Hurley (61) ile dünyaevine girmişti.Haberin DevamıÜnlü çiftin sırasıyla Stephanie, Jesse, Jake ve Romeo isimlerini verdikleri dört çocukları olmuştu. 35 YILLIK EVLİLİĞİYLE İLGİLİ ÇARPICI İTİRAFSon günlerde kendisini ve grubu Bon Jovi’yi anlatan ‘Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story’ adlı belgeselle gündemde olan rock müziğin en büyük yıldızlarından Jon Bon Jovi, evliliğiyle ilgili itirafıyla adından söz ettirdi. Önümüzdeki hafta Dorothea ile evliliğinin 35’inci yıl dönümü kutlayacak olan şarkıcı, eşinin ‘hoşgörüsü’ olmasaydı bu noktaya gelemeyeceklerini açıkladı. “ROCK YILDIZLIĞININ HARİKA KLİŞELERİ”The Independent’a konuşan ünlü isim, Hurley’ye karşı sadakatsiz davranışları olduğunu kabul ederek; şu ifadeleri kullandı:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.