Netanyahu’dan skandal Erdoğan sözleri! AK Parti’den sert tepki

Netanyahu’dan skandal Erdoğan sözleri! AK Parti’den sert tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, Netanyahu yönetiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

ABONE OL
Mart 10, 2024 17:00
Netanyahu’dan skandal Erdoğan sözleri! AK Parti’den sert tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze’de “Filistinlilere soykırım politikası uygulanıyor” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Netanyahu ve güzünü kin börümüş yönetimi insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler’in, Mussolini’nin, Stalin’in, Franco’nun ve modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir.” ifadelerini kullandı.Hamas’ın bir direniş örgütü olduğunu belirten Erdoğan, “Kimse bize ‘Hamas terör örgütüdür’ ifadesini kullandıramaz.” dedi.NETANYAHU’DAN ÇİRKİN İFTİRALARBaşkan Erdoğan’ın sözleri sonrası İşgalci İsrail’in Başbakanı Netanyahu Başkan Erdoğan ve Türkiye hakkında çirkin iftiralarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netanyahu’nun sözlerine cevap verdi.ÖMER ÇELİK: AÇIKLAMALAR YOK HÜKMÜNDEDİRÇelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir.Küresel vicdan, Netanyahu yönetiminin bölge ve dünya barışı için oluşturduğu tehditi lanetlemektedir.İsrail’in insanlığa karşı işlediği suçları her platformda dile getirmeye devam edeceğiz. Katillerin hesap vermesi için mücadelemizi sürdüreceğiz.KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.