DOLAR 27,2665 0.21%
EURO 28,9499 0.35%
STERLIN 33,2639 0.04%
ALTIN 1.672,26-0,22
BIST 8.308,550,04%
BITCOIN 7143160,60%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

16:23

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 8 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi

Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 8 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li teröristin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

ABONE OL
Aralık 2, 2023 18:00
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 8 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz!” diyerek 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİSTLER İMHA EDİLDİMSB’den yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak!” denildi.Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz!Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak!… pic.twitter.com/YPLpUd0fum— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 2, 2023IRAK’IN KUZEYİNDE DE TEMİZLİK DEVAM EDİYOR!”Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor.” diyen MSB, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!” açıklamasında bulundu.Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor.Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız… pic.twitter.com/ppCK74AhA6— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 2, 2023KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.