Hamas’tan sürpriz hamle! Putin’in isteğini kırmadılar

Hamas’tan sürpriz hamle! Putin’in isteğini kırmadılar

Hamas, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde esir olan 2 Rus vatandaşının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çabalarına karşılık serbest bırakıldığını duyurdu.

ABONE OL
Kasım 30, 2023 03:00
Hamas’tan sürpriz hamle! Putin’in isteğini kırmadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika Vladimir Putin haberleri: Hamas’tan yapılan açıklamada, serbest bırakılan 2 esirin Uluslararası Kızılhaç Komitesi yetkililerine teslim edildiği belirtildi.HAMAS, 2 RUS ESİRİ SERBEST BIRAKTIAçıklamada, 2 Rus vatandaşının Putin’in çabalarına karşılık olarak serbest bırakıldığı ifade edildi.Öte yandan İsrail basını söz konusu esirlerin Rusya vatandaşlığı bulunan 2 İsrailli olduğunu yazdı.Hamas, 26 Kasım’da da yine Putin’in çabalarına karşılık Rus vatandaşlığı da bulunan bir İsrailli esiri serbest bırakmıştı.İSRAİL DOĞRULADIİsrail ordu sözcülüğü, yaptığı yazılı açıklamada, Uluslararası Kızılhaç Örgütünden verilen bilgiye göre 2 İsralli esirin Kızılhaç’a teslim edildiği ve İsrail’e doğru yolda olduğu ifade edildi.Serbest bırakılan iki kişinin bu akşam Gazze Şeridi’nden serbest bırakılması planlanan İsrailli esirlerin dışında olduğu aktarıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.