Netanyahu’dan Arap liderlere tehdit, ABD’ye şantaj! İktidarınızı korumak istiyorsanız…
  • Haber Tescil
  • Gündem
  • Avrupa
  • Netanyahu’dan Arap liderlere tehdit, ABD’ye şantaj! İktidarınızı korumak istiyorsanız…

Netanyahu’dan Arap liderlere tehdit, ABD’ye şantaj! İktidarınızı korumak istiyorsanız…

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 37. gününde şiddetlenerek sürerken, Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit eden İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD'ye de üstü kapalı mesaj verdi.

ABONE OL
Kasım 13, 2023 10:30
Netanyahu’dan Arap liderlere tehdit, ABD’ye şantaj! İktidarınızı korumak istiyorsanız…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail’in “Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi’ne yoğun hava bombardımanı başlattı. Hedef gözetmeyen İşgalci İsrail, binlerce kadın ve çocuğu katletti.Gazze’de katliama imza atan İsrail’e dünyanın dört bir yanından tepkiler çığ gibi büyüyor. İİT ve Arap Birliği Zirvesi’nden ortak bildiri! Dikkat çeken İsrail çağrısıGazze’de savaş suçu işleyen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, soykırıma varan katliamların ardından işgalci İsrail’e tepki gösteren ve yaptırıma hazırlanan Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti.NETANYAHU: SESİNİZİ KESİNNetanyahu açıklamasında, ”Arap liderlerine söylüyorum. Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.” ifadelerini kullandı.NETANYAHU’DAN ABD’YE ŞANTAJCNN canlı yayınında soruları cevaplandıran İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, üstü kapalı ABD’yi de suçlara ortaklıkla itham etti.CNN muhabirinin, “Neden 7 Ekim için sorumluluğu şimdi üstlenmiyorsunuz?” sorusuna Netanyahu, “Bu soru Pearl Harbor’dan sonra Franklin Roosevelt’e soruldu mu? 11 Eylül’den sonra Bush’a soruldu mu?” diyerek yanıt verdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.