İki özel eğitim sınıfı daha…

İki özel eğitim sınıfı daha…

İki özel eğitim sınıfı daha… - Ben de Varım Derneği katkılarıyla Beykoz 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu'na 2 özel eğitim sınıfı açıldı.

ABONE OL
Ekim 16, 2023 09:00
İki özel eğitim sınıfı daha…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beykoz 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun 2 Özel Eğitim Sınıfı, Ben de Varım Derneği ve iş insanı Suphi Erdağı iş birliğiyle yeni eğitim öğretim yılına kazandırıldı.Sınıfların açılış töreninde Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Vakıf Müdürü Selim Safi, 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Osman Verim’in de aralarında bulunduğu birçok konuk katıldı.Sözer ve Özcan törende yaptıkları konuşmalarda ‘’Bağışçımız Erdağı ailesine ve Bende Varım Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. Eğitim alanında Beykoz’umuzu daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” derken, Ben de Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim, ‘’Bu sınıflarda özel durumlu çocuklar eğitim görecek. Dolayısıyla onların yanında olmanın mutluluğunu yaşıyor, bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.